EditorsEJEKT 2016: Editors, James, Crystal Castles live @ Πλατεία Νερού - 08 / 07 / 2016

Η Πλατεία Νερού είναι ένας καλός λόγος για να κατεβαίνει κανείς παραλιακά και να διασκεδάζει όποτε υπάρχει εκδήλωση. Η πρώτη μέρα του φετινού Ejekt στηρίχθηκε πάνω στις γνωστές μπάντες που έρχονται και ξανάρχονται στη χώρα και έχουν γίνει θεσμός συν ένα dj set που πλέον και μόνο στο άκουσμα του όρου λειτουργεί αποτρεπτικά σε μένα και σε δύο καινούριες «εγγραφές».EJEKT FESTIVAL: Oι ώρες εμφάνισης για την 1η ημέρα!

/ Jul 06, 2016 / comments

Αυτή τη Παρασκευή, 8 Ιουλίου, η 1η μέρα για το Ejekt Festival με αγαπημένους Editors, James, Crystal Castles και αρκετά ακόμα ονόματα. Υπενθυμίζουμε το timetable του event:

ejekt timetable

DJ Zenn & Kid Angelo 17.00-17.35

Stella 17.40 – 17.35

Crystal Castles 18.40 – 19.55

James  20.20 – 21.50

Editors  22.10 – 00.10

Velix  00.25 – 00.50Οι James μαζί με τους Editors στο Ejekt!

/ Feb 18, 2016 / comments

Για άλλη μια φορά οι James θα παίξουν καλοκαιριάτικα στην Αθήνα, αφού μόλις προστέθηκαν στο Line up της πρώτης μέρας του Ejekt Festival δίπλα στους Editors. Η σχετική ανακοίνωση από την Detox παρακάτω:Editors + Cyanna Mercury live @ Gazi Music Hall - 04 / 12 / 2015

Η πορεία των EDITORS, από το πρώτο τους άλμπουμ ''The Back Room'' μέχρι το φετινό ''In Dreams'' είχε πολλές πάνω και κάτω στιγμές. Όμως οι οπαδοί τους όλα αυτά τα χρόνια, έμεναν πιστοί και τόσο οι πωλήσεις όσο και οι συναυλίες τους ήταν πάντα σε καλό επίπεδο.Στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να πέρασε πολύς καιρός μέχρι να αποκτήσουν μεγάλο κοινό. Από το 2006 που πρωτοεμφανίστηκαν άφηναν άριστες εντυπώσεις και όσες φορές έχουν εμφανιστεί στη χώρα μας οι συναυλίες τους ήταν πάντα sold out.Οι Editors μας ξανάρχονται για 2 συναυλίες!

/ Apr 28, 2015 / comments

Με χειμερινό φόντο ανακοίνωσαν την περιοδεία τους οι Editors, η οποία περνάει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Gazi Music Hall και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater το αγγλικό συγκρότημα θα δώσει 2 συναυλίες, ενώ υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι η Detox.

Σύντομα περιμένουμε και τις λεπτομέρειες.

editors tour

 EJEKT 2014 [Kasabian, Editors, White Lies] @ Πλ. Νερού - 25/06/2014

Συναυλιακά ο Ιούνιος είχε απ'όλα. Γνωστούς, άγνωστους, τους παλιούς, τους νέους, τον παλιότερο, τους σκληρούς, τους φλώρους, τους περίεργους, και μάλλον όλα αυτά πήγαν μια χαρά από άποψη προσέλευσης κόσμου και μουσικής ικανοποίησής του. Μάλλον οι περισσότεροι σε κάθε live, δίνανε ένα τελικό ραντεβού στο Ejekt, και έτσι η Πλατεία Νερού προχθές πλημμύρισε από κάθε είδους φίλο της μουσικής που είπε να πιστέψει στη δυναμική των συγκροτημάτων του σετ, στην πιθανότητα δροσιάς δίπλα στη θάλασσα, στο προπέρσινο πανηγύρι των Kasabian.Οι Editors στο Ejekt και info για τα εισιτήρια

/ Mar 17, 2014 / comments

Το line-up του φετινού, εορταστικού EJEKT Festival γίνεται ακόμα καλύτερο με την προσθήκη ενός από τα πιο εντυωπωσιακά συγκροτήματα που έχει περάσει από τη σκηνή του: οι Editors επιστρέφουν στην Αθήνα και πλέον έχουμε Kasabian - Editors - Paul Kalkbrenner και Darkside στο μεγάλο καλοκαιρινό φεστιβάλ.Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα για το EJEKT Festival 2014, ενώ για 10 μέρες ακόμα θα πωλούνται εισιτήρια προς 33 εΝέο άλμπουμ και βίντεο για τους Editors!

/ May 14, 2013 / comments

Η αλήθεια είναι ότι μας ξένισε λίγο αρχικά o αρκετά πιο αμερικάνικος ήχος του καινούριου τραγουδιού των Editors και εύχομαι να μην το πάνε στο να γίνουν οι νέοι U2.. Όπως και να'χει, μια από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες της χρονιάς, ο τιτλος του δίσκου είναι  The Weight Of Your Love' και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Ιουλίου, από την PIAS. Παρακάτω το press release, tracklist και το video από το πρώτο single A Ton of Love:

 Rockwave 2011 (1η μέρα: Editors, Hoyem, Cake etc) @ Terra Vibe - 1/7/11

Έχω έναν ιδιαίτερο και πολύ διαφορετικό σεβασμό για εκείνους που δεν ακούω σπίτι μου (ή έστω καθόλου συχνά) αλλά με κάνουν να πηγαίνω στα live τους ξανά και ξάνα και ξανά και ξάνα. Τέτοιοι είναι οι Editors (και όχι απλά για να τους τικάρω σε κάποια λίστα σαν μουσικόφιλος  ή για να περάσω την ώρα μου). Στο ερώτημα “τι να ακούσω τώρα;” ποτέ δεν έχω απαντησει “Το Back Room. ‘H το In This Light And On This Evening!” πχ αλλά 4η φορά ήρθαν εδώ και 4η φορά ήμουν εκεί. Στην ίδια κατηγορία αλλά πολύ λιγότερο είναι και ο Hoyem/Madrugada.

Pages