And Also The TreesAnd Also The Trees + Doric live @ Death Disco - 19 / 11 / 2016

Η ιστορία του Βρετανικού σχήματος AND ALSO THE TREES από το χωριό Inekberrow του Wolcestershire, ξεκινά από το 1979 και με λίγα μόνο διαλείμματα ή καλλιτεχνικές μεταπτώσεις συνεχίζεται ως σήμερα. Σχήμα χαμηλών τόνων που δεν απόκτησαν ποτέ τη δόξα αντίστοιχων συγκροτημάτων, αλλά με προσηλωμένη μουσική κατεύθυνση, σταθερή ποιότητα, τίμιες προθέσεις και ένθερμους οπαδούς, έχουν φτάσει σε επίπεδα σεβασμού και αξιοπρέπειας όσο λίγα.Οι And Also The Trees το φθινόπωρο στην Αθήνα!

/ May 26, 2016 / comments

Δεν είναι και λίγες οι φορές που μας έχουν επισκεφθεί, αλλά πάντοτε είναι εξαιρετικοί, ένα από τα λίγα πραγματικά αυθεντικά συγκροτήμα που ακολούθησαν με συνέπεια την δική τους πορεία από τις αρχές των 80s μέχρι και σήμερα. Με νέο άλμπουμ φέτος, οι And Also The Trees θα παίξουν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στο Death Disco. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 17 ως 20 ευρώ. Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου:Νέος δίσκος από τους And Also The Trees!

/ Feb 12, 2016 / comments

Παλιοί και αγαπημένοι, οι κυκλοφορίες τους είναι σχεδόν πάντα σε υψηλό επίπεδο. Με τίτλο Born Into The Waves οι And Also Τhe Trees κυκλοφορούν το 12ο studio album τους, ανακοινώνοντας και μερικές από τις συναυλίες της επερχόμενης τουρνέ τους. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2016 και υπάρχει ήδη ένα μικρό teaser στο video παρακάτω. Πρώτα το εξώφυλλο:

aatt-born into the waves

 Χριστούγεννα με Cure και And Also The Trees στο Λονδίνο!

/ Nov 06, 2014 / comments

Η είδηση αφορά περισσότερο όσους έχουν χρόνο και χρήμα να βρεθούν στην Αγγλική πρωτεύουσα τις μέρες των Χριστουγέννων, και φυσικά τους hardcore fans των Cure που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπολογίζουν τίποτα. Δύο συναυλίες λοιπόν ανακοίνωσαν οι Cure στο Hammersmith Eventim Apollo του Λονδίνου για τις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2014, το ονομάζουν Christmas Special και υπόσχονται ότι στα 2 show διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα θα παίξουν τραγούδια από όλη την ιστορία τους, καθώς και μερικές εκπλήξεις για όσους παρευρεθούν.Οι And Also The Trees στο Bios!

/ Jan 08, 2014 / comments

Δεν είναι και λίγες οι φορές που μας έχουν επισκεφθεί, αλλά πάντοτε είναι εξαιρετικοί, ένα από τα λίγα πραγματικά αυθεντικά συγκροτήμα που ακολούθησαν με συνέπεια την δική τους πορεία από τις αρχές των 80s μέχρι και σήμερα. Η πληροφορία έρχεται από τους ίδιους, που σημαίνει δελτίο τύπου δεν έχουμε, αλλά οι And Also The Trees θα παίξουν live στο Bios το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014. Περισσότερα αναμένουμε, απολαύστε τους σε μερικά βίντεο παρακάτω:New albums: And Also The Trees, Nits, Escape With Romeo

Παλιές καραβάνες όλοι, άλλοι περισσότερο (Nits) άλλοι λιγότερο (Escape With Romeo). Nα ξεκινήσουμε όμως με τους And Also The Trees που έχουν σπουδαία καριέρα και μερικούς ιστορικούς dark wave δίσκους στο παρελθόν. Το Hunter Not The Hunted είναι το ενδέκατο studio album τους και ήδη κυκλοφορεί σε CD και σε διπλό 10ιντσο βινύλιο προσεχώς. Ο ήχος τους είναι πλέον σχετικά πιο ακουστικός από το παρελθόν, με την χαρακτηριστική mandolin-guitar του Justin Jones να ξεχωρίζει και πάλι...And Also The Trees + Mani Deum live @ Rodeo - 07 / 02 / 2010

by / Feb 09, 2010 / comments

Κυριακή βράδυ, γύρω στις 10μμ, και ήδη στο club Rodeo της οδού Χέυδεν είχε καταφθάσει αρκετός κόσμος για το ακουστικό σετ των And Αlso Τhe Τrees. Στην τρίτη επίσκεψή τους στην Αθήνα, οι αγαπητοί στη χώρα μας And also συγκέντρωσαν ένα ετερόκλητο, διαφόρων ηλικιών και μουσικών προτιμήσεων κοινό, στο οποίο και χάρισαν ένα πολύ όμορφο live, αρκετά διαφορετικό όμως απ' ότι μας είχαν συνηθίσει.And Also The Trees live @ Gagarin 205, 07/ 02 / 2009

Για να ‘ μαι ειλικρινής προσπαθώ να γράψω αυτό το review πολύ (αλλα μιλάμε για πολύ ώρα). Όχι επειδή ψάχνω λάγνες λέξεις που εντυπωσιάζουν και που θα πάρουν και θα σηκώσουν εσένα, τον όποιο αναγνώστη. (Ούτε παίρνουμε βραβεία αγγελοπουλικοπαπανουτσέικων μούρων κλπ.) Μεταξύ αστείου και σοβαρού σκέφτηκα να γράψω ένα απλό “Respect…” ή “ Ας ήσασταν εκεί..” Ακόμα και αυτά όμως, χρειάζονται κάποια εξήγηση. Ξεκινώντας λοιπόν την ανασκόπηση της βραδιάς του Σαββάτου, εξομολογούμαι πως ναι – υποτίμησα τους Nick Marsh (Flesh For Lulu) και Katharine Blake (Miranda Sex Garden, Mediaeval Baebes).