Clan of XymoxClan Of Xymox: Με νέο δίσκο ξανά στην Αθήνα!

/ Mar 13, 2017 / comments

Ακόμα μια φορά θα έχουμε την χαρά να δούμε Live τους Clan Of Xymox, μια και η τουρνέ για το καινούριο στούντιο άλμπουμ τους θα τους φέρει ξανά στην Ελλάδα για συναυλία. 21 Οκτωβρίου 2017 στο Death Disco, θα πούμε περισσότερα όταν βγούνε τα εισιτήρια. Η νέα τους δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο Days Of Black και κυκλοφορεί στις αρχές Απριλίου από την Trisol και την Metropolis. Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από όλα τα τραγούδια του άλμπουμ.Clan Of Xymox live @ Death Disco b-day party - 05 / 03 / 2016

Πριν προχωρήσω στην αναφορά για την εμφάνιση των CLAN OF XYMOX, θα πρέπει να τονίσω ότι το σχήμα του Ronny Moorings, είναι από τα πολύ αγαπημένα μου εδώ και 31 χρόνια τουλάχιστον. Στα όρια λατρείας με τα δύο άλμπουμ (Clan Of Xymox, Medusa) που είχαν βγάλει στην 4ad αλλά και με μερικά ακόμα , όπως το ''Farewell'' και το ''In Love We Trust''. Σίγουρα δεν τους παρακολουθούσα στενά αλλά πάντα υπήρχε τρόπος η μουσική τους να έρχεται σε μένα ακόμα και χωρίς να τους αναζητώ ή να είμαι σε φάση darkwave.Ο Pieter Nooten στην Αθήνα!

/ Jan 21, 2016 / comments

Πολύ γνωστός μας και ιδιαίτερα αγαπητός, είτε από την σημαντική συμμετοχή του στους σπουδαίους πρώτους δίσκους των Clan Of Xymox και ακόμα περισσότερο από το άλμπουμ που εβγαλε με τον Michael Brook στην 4AD το 1987, o Pieter Nooten ακολούθησε εντελώς διαφορετικούς δρόμους από το ολλανδικό συγκρότημα.Clan Of Xymox και Mike Joyce (The Smiths) στα γενέθλια του Death Disco!

/ Jan 19, 2016 / comments

Με ένα σούπερ διήμερο θα γιορτάσει φέτος το Death Disco τα 3 χρόνια στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Στις 5 Μαρτίου 2016 με Live εμφάνιση των Clan Of Xymox και γενέθλιο πάρτι αμέσως μετά, ενώ μία μέρα πριν, μαζί με την 3η επέτειο του club θα γιορταστούν και τα 30 χρόνια από το Queen Is Dead των Smiths, με προσκεκλημένο στα decks τον ντράμερ του συγκροτήματος Mike Joyce.

mike joyce

 ΝΤΙΣΚΟΛΑΒΑ #008 : I Dutch myself

Εντάξει, το βλέπεις ότι η φυσική ασχολείται με το φυσικό κόσμο, η χημεία με τη χημεία και εσύ με τις γκόμενες των θετικών επιστημών. Είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβεις τη φυσική και τη χημεία.

Κάπως έτσι και οι Ολλανδοί. Ο μόνος τρόπος να καταλάβουν τον εαυτό τους είναι να προσαρμόσουν τη δομή της σκέψης τους στον τρόπο με τον οποίον αναπαράγονται. Μετά από έρευνες φτάνω στο συμπέρασμα ότι οι ολλανδοί αναπαράγονται με τον τρόπο που ταριχεύονται.Clan Of Xymox live @ Death Disco - 15 / 03 / 2014

Την έβδομη τους εμφάνιση έκαναν οι Clan Of Xymox στην Αθήνα το Σάββατο που μας πέρασε. Αυτή την φορά σε μικρότερη σκηνή, αυτή του κλαμπ Death Disco. Σημάδι της κρίσης θα μου πείτε, αλλά ακόμα μέσα από τέτοιες άσχημες καταστάσεις υπάρχουν και τα θετικά. Ένα από αυτά και το οικονομικότερο εισιτήριο. Οι Clan Of Xymox είναι ένα γκρουπ που πλέον το νιώθουμε δικό μας και από πλευράς οικειότητας, μετά από τόσες συναυλίες στα μέρη μας, αλλά και από πλευράς αγάπης μιας και το darkwave κοινό τους έχει αδυναμία.Klangstabil και Clan Of Xymox στην Αθήνα!

/ Nov 05, 2013 / comments

Πρόκειται για 2 διαφορετικές συναυλίες που ετοιμάζει το Death Disco για την άνοιξη του 2014. Να ξεκινήσω με τους σχετικά λιγότερο γνωστούς αλλά σε συνεχή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Οι Klangstabil είναι ένα ηλεκτρονικό ντουέτο από τη Γερμανία, πλέον πολύ οικείο και αγαπημένο στους φίλους της electro / noise / industrial / idm μουσικής, και μάλιστα με εξαιρετικά live performances. Θα τους δούμε μετά από αρκετά χρόνια για 2η φορά στην Αθήνα στις 10 Μαίου 2014.MISKOTEQUE #015 : Περί σπασουάρ...

Μια από τις αρχές του καλλιτεχνικού κινήματος είναι να ακολουθείς τη δική σου πορεία. Κάτι τέτοιο πρέπει να έγραψε και ο Edgar Allan Poe στην κριτική του για τη συλλογή διηγημάτων του Nathaniel Hawthorne ‘Twice told tales' όπου ανάμεσα στα άλλα διακρίνει την originality από τη novelty και σφάζει με το γάντι το Nathaniel υποκλινόμενος στη μεγαλοφυία του. Αλλά όλα αυτά δεν είναι παρά λογοτεχνικές έριδες οι οποίες δεν αφορούν κανέναν.Clan of Xymox + In The Nursery + Kan Kan live @ Kύτταρο - 11/10/2009

by / Oct 13, 2009 / comments

Φτάσαμε νωρις. Πολύ νωρις για να λέμε του στραβού το δίκιο, όμως όποτε άνοιγε η πόρτα του Κύτταρο, ακούγονταν ειδυλλιακές μελωδίες από το sound check αυτής της τόσο αναμενόμενης  συναυλίας.

Pages